Gosti zadovoljni

DAN OTVORENIH VRATA MARINE NOVI U obilazak stigli ljubitelji mora, brodova i vina

Anto Ravlić

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

Nautičari iz Graza već dobro poznaju Novi i akvatorij. Prije nekoliko godina na more su kretali iz marine Punat i znaju za lijepe uvale poput Hrušćice na Cresu, znaju za priču Gologog otoka, poznato im je da je Sveti Grgur bio ženski zatvor, a rado otplove do Vele i Male luke na Krku do kojih se iz marine stiže za 15-20 minuta plovidbe



NOVI VINODOLSKI Dan otvorenih vrata Marine Novi u Novom Vinodolskom privukao je ljubitelje mora i brodova te ljubitelje vina.


Tijekom dana Marina Novi otvorila je vrata Novljanima koji su željeli izbliza vidjeti investiciju koja je promijenila ponudu i izgled njihova grada.


U obilazak su stigli i nautičari koje je zanimalo što marina u novljanskoj luci nudi gostima.




Večer je bila rezervirana za ljubitelje vina, članove novljanske i crikveničke vinske udruge koji su u marini održali tradicionalni vinski bal.


U prvoj sezoni na vezu je već stotinjak brodova. 


Marina najviše privlači tradicionalne nautičke goste, Nijemce, Austrijance i Slovence. Nautičari iz Graza već dobro poznaju Novi i akvatorij. Prije nekoliko godina na more su kretali iz marine Punat i znaju za lijepe uvale poput Hrušćice na Cresu, znaju za priču Gologog otoka, poznato im je da je Sveti Grgur bio ženski zatvor, a rado otplove do Vele i Male luke na Krku do kojih se iz marine stiže za 15-20 minuta plovidbe.


Gosti iz Graza zadovoljni su i gastronomskom ponudom, hvale Studec i Luciju u Povilama.   


Svečano otvorenje marine očekuje se u lipnju.


Snimio Ivica Tomić


Snimio Ivica Tomić



Snimio Ivica Tomić


Snimio Ivica Tomić



Snimio Ivica Tomić


Snimio Ivica Tomić