Jednokratno

Crikveničkim umirovljenicima po 150 kuna božićnice

Biljana Savić



Svi umirovljenici s prebivalištem na području grada Crikvenice, korisnici mirovine bez obzira na osnovu primanja mirovine, a čija mirovina za listopad ili studeni 2019. godine iznosi 2.500 kuna i manje, ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć, odnosno božićnicu Grada Crikvenice, koja ove godine iznosi 150 kuna. Korisnici mirovine ostvaruju pravo na novčanu pomoć predočenjem osobne iskaznice, OIB-a i odreska mirovine za listopad ili studeni 2019. godine.


Podjela božićnica bit će organizirana po mjestima, pa će tako u Jadranovu biti u ponedjeljak, 16. prosinca, u kućici TZG-a Crikvenice – TIC-a Jadranovo od 9 do 14 sati, u Dramlju u utorak, 17. prosinca, u prostorijama Mjesnog odbora Dramalj od 9 do 14 sati, u Selcu u srijedu, 18. prosinca, u prostorijama TZG-a Crikvenice od 9 do 14 sati te u Crikvenici u četvrtak i petak, 19. i 20. prosinca, u zgradi Gradske uprave Grada Crikvenice u sali za sastanke u suterenu od 9 do 14 sati.


Umirovljenici koji ne uspiju podignuti božićnicu u Dramlju, Jadranovu i Selcu, moći će to učiniti 19. i 20. prosinca u zgradi Gradske uprave Grada Crikvenice u terminu predviđenom za umirovljenike s prebivalištem na području Crikvenice.