Od danas

Crikvenički umirovljenici s penzijom ispod 2.500 kuna od danas dobivaju božićnice

Nataša Car

Foto: Sergej Drechsler

Foto: Sergej Drechsler



CRIKVENICA Svi umirovljenici s prebivalištem na području Grada Crikvenice, korisnici mirovine bez obzira na osnovu primanja mirovine čija mirovina za mjesec listopad ili studeni 2018. godine iznosi 2.500 kuna i manje, ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć, odnosno božićnicu u iznosu od 150 kuna.


Jednokratna novčana pomoć za 2018. godinu povećana je za 30 kuna te će umirovljenici ove godine dobiti 150 umjesto 120 kuna, a još jedna novina je da će se ove godine podjela božićnica održati po mjestu stanovanja. Umirovljenici će ovog tjedna na određene dane, ovisno o mjestu stanovanja, od 9 do 14 sati moći podignuti božićnicu.


Danas će umirovljenici božićnicu moći podignuti u kućici TZG Crikvenice – TIC-a Jadranovo, na adresi Ivani bb, sutra u prostorijama MO-a Dramalj, na adresi Dramaljsko selce 30, u srijedu u prostorijama TZG Crikvenice – TIC-a Selce na adresi Šetalište Ivana Jeličića 1, a u četvrtak i petak u zgradi Gradske uprave Grada Crikvenice, na adresi Kralja Tomislava 85, u sali za sastanke u suterenu.




Korisnici mirovine ostvaruju pravo na novčanu pomoć predočenjem osobne iskaznice, OIB-a i odreska mirovine za mjesec listopad ili studeni 2018. godine. Umirovljenici koji ne uspiju podignuti božićnicu u Dramlju, Jadranovu i Selcu moći će to učiniti u četvrtak i petak u zgradi Gradske uprave Grada Crikvenice od 9 do 14 sati.