Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
22. ožujka 2019.
Sve za ljubimce

Crikvenička plaža za pse dobila i novi agility park Monty&Kiri

Foto Nataša CAR
Foto Nataša CAR
Autor:
Objavljeno: 26. lipanj 2018. u 11:48 2018-06-26T11:48:45+02:00

CRIKVENICA Plaža za pse u lučici Podvorska u Crikvenici sada se osim poznatim beach barom za pse može pohvaliti i novim agility parkom za čovjekovog najboljeg prijatelja. Na otvorenju su bili prisutni djelatnici beach bara Monty, njegovi gosti te gradonačelnik grada Crikvenice Damir Rukavina.

Na otvorenju novog parka za pse Monty&Kiri Ruby Montanari-Knez pozdravila je sve prisutne te je rekla par riječi o novom dodatku na plaži, napravljenom uz podršku Grada Crikvenice. Dodala je da će se park moći koristiti tijekom cijele godine te se nada da će građani i u zimskim mjesecima ostati aktivni i dovoditi svoje ljubimce na igru.
Gradonačelnik Damir Rukavina također je bio prisutan sa svojim psom Garom. Pohvalio je ovaj hvalevrijedan potez te je rekao da se nada da će svi psi uživati u novom parku. Istaknuo je da su psi zapravo puno više od kućnih ljubimaca te ih većina vlasnika smatra članovima obitelji, stoga su sadržaji poput agility parka i beach bara za pse od posebne važnosti.

Nakon govora, Rukavina je prerezao vrpcu na jednoj od prepreka i time službeno otvorio park. Prisutni vlasnici pasa odmah su sa svojim ljubimcima isprobali prereke. Psi su uživali u novim izazovima, kao što su prelazak preko klackalice i skok kroz gumu. Od prepreka jedino još fali tunel koji nije bio gotov na vrijeme, ali će biti postavljen što prije. Nakon igre psi su se odmarali dok su njihovi vlasnici uživali u primjereno ukrašenoj i ukusnoj torti te su nazdravili čašom šampanjca.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka