25. rođendan

Crikvenička HVIDR-a u subotu organizira natjecanje u ribolovu

Nataša Car

Snimio Denis LOVROVIĆ

Snimio Denis LOVROVIĆ

Prijava natjecatelja kreće u 7 sati u uvali Pazdehova u Dramlju, a sat vremena kasnije natjecatelji će krenuti u ribolov. Riba će se moći loviti do 12 sati nakon čega slijedi vaganje



 


DRAMALJ HVIDR-a Crikvenica u subotu, 25. kolovoza, obilježit će 25 godina postojanja udruge. Povodom osnutka HVIDR-a-e Crikvenica članovi će u Dramlju organizirati natjecanje u lovu ribe iz barke.


Prijava natjecatelja kreće u 7 sati u uvali Pazdehova u Dramlju, a sat vremena kasnije natjecatelji će krenuti u ribolov. Riba će se moći loviti do 12 sati nakon čega slijedi vaganje. Za natjecatelje je osiguran i ukusan ručak koji će pripremiti članovi HVIDR-a-e.




HVIDR-a Crikvenica osnovana je 1993. godine na inicijativu nekoliko invalida Domovinskog rata koji su udrugu osnovali iz praktičnih razloga. Tada je na području bivše općine Crikvenica bilo 19 invalida Domovinskog rata tjelesnog oštećenja 20%-70%. Udruga djeluje i danas te kroz godinu organizira i sudjeluje u mnogim aktivnostima poput škole i natjecanja u ribolovu, čišćenju podmorja te obilježavanju obljetnica i državnih blagdana.