Nagradna igra

Crikvenica se brendira kao “pet friendly” destinacija: Najnjuška osvaja besplatni odmor

Ljiljana Hlača

Nagradna igra traje 26. kolovoza / arhiva NL

Nagradna igra traje 26. kolovoza / arhiva NL

Priča koja skupi najviše lajkova vodi do nagrade – besplatnog odmora, a riječ je o tri noćenja na bazi polupansiona za obitelj s psom



Turistička zajednica Grada Crikvenice pokrenula je zanimljivu nagradnu igru namijenjenu vlasnicima pasa pod nazivom »Najnjuška osvaja besplatni odmor u Crikvenici«, a koja traje do 26. kolovoza. Nagradu je osigurao Jadran d.d. Crikvenica. Naime, kako kaže direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić, cilj ovog projekta je promovirati Crikvenicu kao pet friendly destinaciju.


– Sve što je potrebno jest fotkati svojeg ljubimca i objaviti sliku na našu facebook stranicu s komentarom zašto upravo taj ljubimac zaslužuje besplatan provod u Crikvenici, otkriva nam Marijana Biondić, dodajući da se s određenom ponudom i uslugama Crikvenica već pozicionirala kao destinacija koja voli malene četveronošce (plaža za pse, hotel, dobra veterinarska srb i slično).


Priča koja skupi najviše lajkova vodi do nagrade – besplatnog odmora, a riječ je o tri noćenja na bazi polupansiona za obitelj s psom (maksimalno dvije osobe i jedan pas) u pet friendly Hotelu »Kaštel« u Crikvenici nakon 15. rujna ove godine.