Video vijesti od petka 25. veljače

Crikvenica dobila internetski TV kanal

Mira Krajnović Zeljak

Ugovor je sklopljen probni  rok od dva mjeseca, a Grad Crikvenica je drugi grad u Primorsko – goranskoj županiji, koji iza Opatije, uvodi internetski TV kanal



Video vijesti bit će ažurirane  tri puta tjedno, a ako bude postojala potreba i interes, dinamika će biti  intenzivnija – naveo je gradonačelnik Damir Rukavina



Ugovor je sklopljen probni  rok od dva mjeseca, a Grad Crikvenica je drugi grad u Primorsko – goranskoj županiji, koji iza Opatije, uvodi internetski TV kanal. 


-Smatramo da će Internet TV uvesti novu kvalitetu i inovaciju u dosadašnji način informiranja. Vjerujemo da će ova novost biti prihvaćena od strane naših građana i gostiju kojima na ovaj način nudimo  najcjelovitiju i najbržu informaciju iz raznih područka – turizma, kultuire, sporta.


Poveznica na stranicu Internet TV-a Grada Crikvenice bit  će istaknuta na službenom internetskom portalu Grada Crikvenice.


 Ukoliko video vijesti budu gledane i prihvaćene kao novi način informiranja, suradnju ćemo nastaviti i dalje. Video vijesti bit će ažurirane  tri puta tjedno, a ako bude postojala potreba i interes, dinamika će biti  intenzivnija – naveo je gradonačelnik Damir Rukavina. 


Prema njegovim riječima, pokretanje internetskog TV kanala Gra  Crikvenica postaje jedan od gradova koji najdosljednije uvode IT  rješenja nove generacije u svoj svakodnevni rad. Mjesečna naknada za dizajn i ažuriranje web stranice video vijesti, snimanje i montažu priloga iznosi sedam tisuća kuna, u što je uključen i PDV.


Šest novinara i direktor Rade Puhar odradili su u četvrtak prvi radni dan, a  snimljeno će građani moći vidjeti 25. veljače na video vijestima Grada Crikvenice.