Valentinovo

Crikvenica dobila 10 najljepših lokacija za ljubljenje

Anto Ravlić

Romantična Crikvenica / Snimio Anto RAVLIĆ

Romantična Crikvenica / Snimio Anto RAVLIĆ

Zaljubljeno kuhajte, puštajte lampione u nebo, ljubite se i slikajte – crikvenička je poruka za Dan zaljubljenih svima koji se žele prepustiti i idućih dana u potpunosti posvetiti ljubavi



CRIKVENICA Svima zaljubljenima kojima u ljubavnom zanosu ponestaje ponešto originalnosti, najbolje da navrate u Crikvenicu na dan-dva. Moći će se posvetiti ljubavi u potpunosti, a za sadržaj su se pobrinuli Crikveničani.


Ljubav će preplaviti grad na Dubračini već večeras u 19 sati, kada će se u kavani Toš u Crikvenici održati koncert »Glazbom slavimo ljubav«, čitati duhoviti ljubavni savjeti, a posjetitelje očekuje i poklon – ljubavni kolačić s porukom.


Sutra, na samo Valentinovo, program započinje u deset sati u Srednjoj školi dr. Antuna Barca besplatnom kulinarskom radionicom »Love cooking show«. Kako pripremiti ljubavni meni otkrit će kuhari Zoran Delić i profesor kulinarstva u školi Nino Cossutti.




Poslijepodne je rezervirano za romantičnu šetnju i upoznavanje ljubavne Crikvenice. Spoj je zakazan u 15 sati na Trgu Stjepana Radića, odakle kreće organizirano besplatno vođenje za parove. Ljubavna trasa ide ka Mediteranskom labirintu ljubavi i Ljubavnoj cestici. U sklopu programa »Istraži ljubavnu Crikvenicu« servirat će se »Ljubavni zalogajčić«, zakuska na Mediteranskom labirintu.


  U 18 sati počinje zabavni program na Trgu Stjepana Radića. Svirat će grupa Nola, a voditelj je Mario Lipovšek Battifiaca. Sljedeća ljubavna postaja je plaža pokraj Vele palade. U 20 sati u nebo će se pustiti lampioni dobrih želja.


Bitno je da puštanje lampiona nije namijenjeno tek zaljubljenima već svima koji imaju neke svoje velike ili male želje u 2014. godini. Posebno najmlađima kojima je bura pretposljednjeg dana prošle godine odnijela zadovoljstvo puštanja lampiona.


  Crikvenica je mislila i na zaboravne kad su u pitanju pokloni. Sutra će se na Trgu Stjepana Radića od 15 do 21 sat nuditi pokloni, ali i slatke delicije i specijaliteti. Naravno, i lampioni. Sve završava u u 21.30 sati, s maškaranim Valentinovom s Ivanom Zakom.


  Od danas do nedjelje vrijedi i posebna »Happy couple« ponuda smještaja, pića, hrane, kolača, poklona i cvijeća, uz prigodne popuste.


  U povodu Valentinova, Rivijera Crikvenica je dobila i deset najljepših lokacija za ljubljenje, obilježenih simpatičnim oznakama »This is a Good Kiss Spot«. Naše su lokacije posebne po tome što svaka od njih ima ime.


Prva, Jedinstvena, Vječna, Neponovljiva, Slatka, Savršena… Zaljubljeni se mogu slikati na jednoj ili svim lokacijama, objaviti fotografiju na Facebook stranici »In love In Crikvenica« sve do ponoći u nedjelju. Par čija fotografija osvoji najviše »lajkova«, osvaja romantičnu večeru u restoranu » Domino« u Dramlju.