Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
21. ožujka 2019.
Slavlje

foto CRIKVENICA – NOVI VINODOLSKI Nema tuge zbog srebra

CRIKVENICA – NOVI VINODOLSKI Nema tuge zbog srebra
CRIKVENICA – NOVI VINODOLSKI Nema tuge zbog srebra
Autor:
Objavljeno: 15. srpanj 2018. u 21:31 2018-07-15T21:31:01+02:00

 
U Crikvenici i Novom Vinodolskom na glavnim su gradskim trgovima bili postavljeni ekrani na kojima su mještani i njihovi gosti pratili finale svjetskog nogometnog prvenstva.
Nakon poraza hrvatske reprezentacije u finalu prvenstva nije se osjetila pretjerana tuga jer većina smatra da je hrvatska momčad postigla nevjerojatan rezultat. Iako Hrvatska nije osvojila zlato nakon utakmice Crikvenicom se proširio gromoglasan aplauz te se ispaljivao vatromet. U Novom Vinodolskom također nema suza te su svi ponosni na Vatrene.

U oba se grada okupilo mnogo navijača koji su nakon utakmice imali samo pozitivne riječi. Dragica smatra kako je i drugo mjesto odličan rezultat te je sreća ovaj put bila na strani Francuske. U publici je bilo i stranih navijača. Peter iz Njemačke od glave do pete je bio u kockicama, a Remo iz Švicarske također je navijao za Vatrene jer mu je supruga Hrvatica. Remo je bio u društvu Francuza Paula koji je bio iznimno ponosan na svoju momčad, no dodao je da su obadvije reprezentacije odlično igrale.
Hrvati u Crikvenici, Novom Vinodolskom, a vjerojatno i šire puni su ponosa i planiraju dobro proslaviti srebrnu medalju.

20180715_173046
Slavlje u Crikvenici, Novom Vinodolskom, u Malom Lošinju, Cresu i Delnicama/ Foto Nataša Car, Dino Stošić, Bojan Purić, Walter Salković i Marinko...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka