Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Zanimljiva inicijativa

ZBOG NEVREMENA Besplatna autocesta kroz Gorski kotar. Evo tko ima pravo na to i kako se prijaviti

Foto: M. ANIČIĆ
Foto: M. ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 28. veljača 2018. u 15:24 2018-02-28T15:24:15+01:00

Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja, rekao je delnički gradonačelnik Ivica Knežević

DELNICE – Kako se ističe u priopćenju, gradonačelnik Delnica Ivica Knežević dogovorio je besplatno korištenje AC 6 na potezu od naplatne postaje Vrbovsko nadalje prema Rijeci do subote, uključujući i taj dan za sve one koji žive u Gorskom kotaru a rade u Rijeci i obratno, za one koji iz Rijeke putuju na posao u Gorski kotar.

– Znam da će mi mnogi prigovarati što sam si kao gradonačelnik jedne jedinice lokalne samouprave dao za pravo zastupati interese čitavog Gorskog kotara, no situacija je hitna i ne trpi odlaganja. Uostalom taj potez donosi dobro za sve pa se možda i neće nitko žaliti.

Oslobađanje od naplate dogovorio sam s ministrom Olegom Butkovićem, a on je dalje pokrenuo akciju prema Upravi Hrvatskih autocesta istaknuo je Knežević.

Stoga, svi koje obuhvaća ovaj akcijski plan mogu javiti svoje registarske oznake automobila (DE, RI-za Vrbovsko ili neka druga oznaka ako su automobili na leasing), SMS-om na gradonačelnikov broj: 098-210-771.

Nakon toga informacija će se proslijediti na naplatne postaje kako bi se verificirani automobili mogli propuštati bez naknade.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.