Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
21. studenoga 2019.
Vijećničko pitanje

Što će biti s bivšim Domom zdravlja u Delnicama?

Ex Dom zdravlja neće postati Hotel Sport  / Foto M. KRMPOTIĆ
Ex Dom zdravlja neće postati Hotel Sport / Foto M. KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2015. u 21:54 2015-12-11T21:54:54+01:00

 Gradonačelnik Ivica Knežević odgovorio je rekavši da se uz pomoć PGŽ-a naredne godine namjerava napraviti studija isplativosti izgradnje hotelskog objekta, ali na lokaciji nekadašnjih vojnih skladišta poznatih pod nazivom V1.

DELNICE Što će biti s tim objektom starog Doma zdravlja Delnice nakon što je Grad Delnice odustao od projekta obnove i preuređenja tog objekta u Hotel Sport?
Planira li se, ako se već odustalo od te lokacije, neki novi prostor za hotel sportskog tipa koji bi Delnicama bio nužan želi li se razvijati kvalitetna sportska infrastruktura koja bez gostiju i korisnika sve više propada i na čije održavanje se troši puno novca, pitao je na sjednici Gradskog vijeća Delnica Alen Janjušević (SDP). Gradonačelnik Ivica Knežević odgovorio je rekavši da se uz pomoć PGŽ-a naredne godine namjerava napraviti studija isplativosti izgradnje hotelskog objekta, ali na lokaciji nekadašnjih vojnih skladišta poznatih pod nazivom V1.

– Za izradu tih studija Županija je obećala osigurati 25.000 eura i vjerujem da ćemo po njihovoj izradi točno znati može li se ići u gradnju takvog objekta i koliko će on biti isplativ, rekao je Knežević dodavši da se daljnja sudbina nekadašnjeg Doma zdravlja Delnice za sada ne zna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.