Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 4n
Sutra: 5° 5° 4n
18. siječnja 2019.
Mrkopalj

Mataja: "Mi smo za pobjedu spremni jer s nama su uvijek Bog i Hrvati"

Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 17. svibanj 2017. u 15:30 2017-05-17T15:30:18+02:00

"Na ove izbore idemo sa ciljem osvajanja dva mandata u Općinskom vijeću te ulazak kandidata za načelnika u drugi krug«, poručuje predsjednik podružnice HSP AS Mrkopalj i načelnički kandidat Josip Mataja ističući kako najuspješnija podružnica HSP AS u Primorsko–goranskoj županiji izlazi na izbore sa svojom samostalnom listom

MRKOPALJ "Na ove izbore idemo sa ciljem osvajanja dva mandata u Općinskom vijeću te ulazak kandidata za načelnika u drugi krug«, poručuje predsjednik podružnice HSP AS Mrkopalj i načelnički kandidat Josip Mataja ističući kako najuspješnija podružnica HSP AS u Primorsko–goranskoj županiji izlazi na izbore sa svojom samostalnom listom:

»Nositelj je dugogodišnji pravaš Josip Grgurić, ja sam kandidat za načelnika, a kandidat za mog zamjenika je mladi Petar Grgurić. Većinu liste čine mladi perspektivni pravašice i pravaši, a svoje zasluženo mjesto imaju i umirovljenici i branitelji. Nismo kao ostali i nećemo se razmetati lažnim i nerealnim obećanjima. Imamo kvalitetan program u kojem će svoje interese pronaći svi naši žitelji bez obzira na dob, spol, stranačku ili vjersku pripadnost. Općina Mrkopalj spada, zaslugom naših prethodnika, u slabije razvijene u Gorskom kotaru. Proračun od pet milijuna kuna dostatan je tek za podmirenje osnovnih potreba pa će stoga naš prioritet biti povlačenje sredstava iz mnogih fondova te javljanje na razne natječaje. Smatramo da je obitelj kamen temeljac i osnova cjelokupnoga razvoja društva. Mladi su razočarani i žive u beznađu pa zato u našem programu oni zauzimaju posebno mjesto. Mi smo za pobjedu spremni jer s nama su uvijek Bog i Hrvati!«, zaključlio je svoje obraćanje načelnički kandidat Josip Mataja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka