Gradski odbor stranke

Košmrlj SDP-ov kandidat za delničkoga gradonačelnika

Marinko Krmpotić

Davor Košmrlj / Snimio Marinko Krmpotić

Davor Košmrlj / Snimio Marinko Krmpotić

Zahvalivši na povjerenju Košmrlj je naglasio nužnost za vraćanjem korijenima socijaldemokracije te stavljanje u prvi plan potreba najugroženijih članova društva – umirovljenika, mladih i nezaposlenih



DELNICE Davor Košmrlj, diplomirani pravnik, bit će kandidat Gradskog odbor SDP-a Delnice za gradonačelnika Delnica na lokalnim izborima u svibnju 2017. godine, a njegov će zamjenik biti Igor Pleše, magistar ekonomije, potpredsjednik gradske organizacije SDP-a Delnice, zaključeno je jednoglasno na sjednici Gradskog odbora SDP-a Delnice.


Zahvalivši na povjerenju Košmrlj je naglasio nužnost za vraćanjem korijenima socijaldemokracije te stavljanje u prvi plan potreba najugroženijih članova društva – umirovljenika, mladih i nezaposlenih.


»Upravo s tom mišlju vodiljom bit će osmišljeni svi budući projekti s čijim detaljima će javnost biti obaviještena u aktivnostima vezanima uz predizbornu kampanju. Dijelom naših planova javnost je upoznata kroz naše dosadašnje izjave, a posebno naglašavamo aktivnosti vezane za poticanje razvoja gospodarstva i stvaranje preduvjeta za razvoj Grada u cijelosti pri čemu postojeća radna mjesta u realnom sektoru i stvaranje preduvjeta za otvaranje novih moraju biti u fokusu svih budućih aktivnosti. Garancija našeg uspjeha u vođenju Grada je naše iskustvo, mladost i radni elan, a prije svega želja za ostankom i prosperitetom svih građana Delnica«, rekao je Košmrlj.