Dan OŠ Ivana Gorana Kovačića

Delnički učenici i učitelji u karaoke showu

Marinko Krmpotić

Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Pripreme za taj dan trajale su puna dva tjedna, a planiranje i organizacija ravnopravno je podijeljena među učenicima i učiteljima. Najveselije je bilo u holu gdje je trajao veseli karaoke show osmišljen po uzoru na popularno natjecanje The Voice



DELNICE  Sportska natjecanja te puno pjesme i plesa obilježili su Dan OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Delnica. Pripreme za taj dan trajale su puna dva tjedna, a planiranje i organizacija ravnopravno je podijeljena među učenicima i učiteljima. Najveselije je bilo u holu gdje je trajao veseli karaoke show osmišljen po uzoru na popularno natjecanje The Voice.


Svaki nastup, najprije učenika nižih, a potom i viših razreda, pozorno su slušali i pratili članovi komisije koji su odabrali one najuspješnije.


Prvu nagradu u natjecanju učenika nižih razreda odnijele su Ela Jotanović i Saša Kvaternik s pjesmom »Atom«, a u natjecanju učenika viših razreda nagradu je odnijela Paulina Tuhtan s pjesmom »Hajde da ludujemo«.




Veliko iznenađenje i veselje svim učenicima bile su točke koje su pripremili učitelji, jer i oni su odabranim pjesmama iskazali svoje pjevačko umijeće te na lica učenika navukli velike osmjehe. Štoviše, zbog odličnog prijema ovog natjecanja u pripremi je i novo The Voice natjecanje.