Nepristupačni teren

Zavirivao u otvor duboke jame: Migrant čije su tijelo izvukli gospićki HGSS-ovci je iz Alžira. ‘Poskliznuo se i pao u bezdan’

Marin Smolčić

FOTO HGSS

FOTO HGSS

Prema onome što su ostali članovi te grupe rekli policiji čini se kako se nesretnik pri tome pokliznuo i pao u bezdan, poginuvši na licu mjesta



GOSPIĆ Još uvijek nema službenih podataka o identitetu muškarca koji se jučer survao u 70 metara duboku jamu kod sela Javornik u općini Vrhovine.


Ono što se doznalo na terenu kazuje nam kako se nesreća dogodila jučer u jutarnjim satima kada je kroz nepristupačne i šumom obrasle terene prolazila skupina od 10 migranata prispjelih iz Alžira.


Iz te skupine odvojio se mladić u 30-im godinama i zavirivao u otvor duboke jame. Prema onome što su ostali članovi te grupe rekli policiji čini se kako se nesretnik pri tome pokliznuo i pao u bezdan, poginuvši na licu mjesta.




Više o detaljima ove tragedije doznat će se kada slučaj obradi Državno odvjetništvo.


Tijelo su iz gotovo okomite jame izvukli pripadnici HGSS-a-Stanice Gospić. Prema izjavama mještana na ovome području nalazi se na desetke sličnih jama i vrtača koje valja zaobilaziti u širokom luku.