Nezavisna lista i HSP

Postignut dogovor Milinovića i Starčevića oko izglasavanja proračuna za 2019.

Marin Smolčić

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ovom prilikom Milinović i Starčević usuglasili su se kako je usvajanje proračuna za 2019. godinu od krucijalnog interesa za Ličko-senjsku županiju kako bi se nastavilo s radom na realizaciji nekoliko započetih projekata



 


GOSPIĆ Na danas održanom sastanku između predstavnika Nezavisne liste dr. Darka Milinovića i predsjednika Hrvatske stranke prava Karla Starčevića razgovaralo  se o mogućoj daljnjoj suradnji na razini Ličko-senjske županije.


Ovom prilikom Milinović i Starčević usuglasili su se kako je usvajanje proračuna za 2019. godinu od krucijalnog interesa za Ličko-senjsku županiju kako bi se nastavilo s radom na realizaciji nekoliko započetih projekata.




Usuglašeno je da će se Proračun županije, u dogovoru sa županom dr. Milinovićem i ostalim političkim čimbenicima,  modificirati s obzirom na trenutnu političku situaciju.


Ovim sastankom dogovoreno je i da se pozivaju svi politički subjekti kojima je u interesu stabilizacija Ličko-senjske županije i donošenje Proračuna za 2019. godinu da se očituju o ovom stavu te isto tako da će se pregovori o suradnji nastaviti i u narednom razdoblju.


Na ovaj su način otklonjene spekulacije o mogućem novom rušenju županijskog proračuna i samog župama Darka Milinovića.