Pet zvjezdica

Pavao Zubak gradi hotel u uvali Žrnovnica

Dorotea Prpić

Budući hotel imat će 40 kreveta 

SENJ - U prelijepoj uvali Žrnovnica kod Senja uz samo more niče novi hotel, a gradi ga Pavao Zubak, vlasnik Auto kuće Zubak, jedne od najpoznatijih autokuća u Hrvatskoj.  

  – Nakon 10 godina borbe sa administrativnim preprekama uspjeli smo dobiti svu potrebnu dokumentaciju. Budući hotel će imati 40 kreveta i uz sadašnjih 40 kreveta u ranije izgrađenom hotelu naši ukupni smještajni kapaciteti na ovoj lokaciji bit će 80 kreveta, rekao nam je poznati poduzetnik Pavao Zubak. 


   Osim smještajnih kapaciteta uz novi hotel bit će izgrađen i vanjski bazen, dodatna sala za sastan,e s najmodernijom opremom, restoran i svi ostali sadržaji koje zahtijeva hotel s pet zvjezdica, a planirani rok završetka radova na hotelu je svibanj ove godine. 


   – Hotel će u sezoni biti otvorenog tipa, a kako je plan da radi cijele godine, izvan sezone će biti otvoren u dane kada bude popunjen, a sve ovisno o želji gostiju kojima će Žrnovnica biti na raspolaganju – kaže Zubak i dodaje kako će krajem veljače medijima poslati detaljno priopćenje sa svim potrebnim informacijama o novom hotelu u Žrnovnici.