Izbori u Lici

Kandidacijska lista Dade Milinovića reagirala na Plenkovićeve izjave. Evo što kažu

P. N.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Naše birače sigurno nećemo iznevjeriti i po tom pitanju ćemo ostati ponosni. Oduzimamo pravo bilo kome da nad njima ima posebni ekskluzivitet, kažu



GOSPIĆ Primorani smo reagirati na izjavu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u kojoj je konstatirao da su birači koji su glasali za našu listu, birači centra i desnog centra te da će se vratiti u birački korpus HDZ – a, reagira Kandidacijska lista nositelja Darka Milinovića.


– To su prije svega razočarani birači centra, desnog centra i desnice koji traže alternativu. Održali smo sastanak svih kandidata sa liste i donijeli smo zaključak kako se ne slažemo sa izjavom predsjednika HDZ-a. Naime, naše birače sigurno nećemo iznevjeriti i po tom pitanju ćemo ostati ponosni. Oduzimamo pravo bilo kome da nad njima ima posebni ekskluzivitet. Ako ih itko može vjerodostojno zastupati to je isključivo lista koju predvodi dr. Darko Milinović.


Napominjemo da ćemo kroz naš politički rad usmjeravati biračko tijelo Ličko-senjske županije, a poglavito ono koje nam je dalo podršku te ćemo biti uključeni u sve izborne procese koji su ispred nas. Jednako tako pozivamo sve političke aktere u Ličko-senjskoj županiji, a prije svega Hrvatsku demokratsku zajednicu da sa svojim partnerima što prije formira većinu kako bi Ličko-senjska županija nastavila sa zadanim projektima.




Donijeli smo jednoglasan zaključak da nas dr. Darko Milinović zastupa u svim pregovorima u narednom periodu te ostajemo dosljedni našem sloganu ‘JA SAM NA TE PONOSAN’, kažu u Kandidacijskoj listi Darka Milinovića