Uspješni folkloraši

Zoraši iz Opatije plešu u reklamnom spotu za Pepsi

Aleksandra Kućel Ilić

Ovo im nije prvo pojavljivanje u reklamnom spotu, jer su se već pojavili u spotu kojim se najavljivalo Svjetsko nogometno prvenstvo



OPATIJA Opatijski folkloraši će se uskoro pojaviti na malim ekranima po cijelome svijetu! Kako su nam javili članovi Folklornog ansambla Zora, na castingu održanom u Opatiji, odabrani su da sudjeluju u snimanju reklame za poznati svjetski brend Pepsi. Točnije, pet plesača i pet plesačica u nošnjama liburnijskoga krasa, te pet članova orkestra, bili su nedavno na snimanju reklame u Rovinju, gdje su vrlo profesionalno odradili traženi zahtjev. I – osvojili organizatore snimanja spota za Pepsi-Colu.


Prvobitna ideja režisera da se plesači pojave na desetak sekundi, promijenjena je na licu mjesta radi atraktivnosti, pa će se tako i Zoraši pojaviti na malim ekranima po cijelome svijetu, i to u trajanju od čak trideset sekundi.


Uspjesi najpoznatijih opatijskih folkloraša nastavljaju se, a kako je poznato, ovo im neće biti prvo pojavljivanje  u nekome spotu, budući da su sudjelovali i u snimanju spota za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine.