Preuređenje

Želi zadržati najvišu kategoriju: Radovi zatvorili hotel i vilu Ambasador

Aleksandra Kućel Ilić

Otvorenje preuređenog hotela najavljeno je za lipanj sljedeće godine  / Snimio Marin ANIČIĆ

Otvorenje preuređenog hotela najavljeno je za lipanj sljedeće godine / Snimio Marin ANIČIĆ

Radovi će trajati nešto više od pola godine, te će se prema planu i petozvjezdani hotel i vila Ambasador ponovo otvoriti i primiti turiste u lipnju 2019. godine



OPATIJA Hotel Ambasador, jedini petozvjezdani hotel u sastavu Liburnia Riviera Hotela u Opatiji, za razliku od ostalih posezona i zimskih perioda kada je najčešće bio »dežurni« hotel, otvoren i kada su svi ostali iz ove grupacije bili zatvoreni, na kraju 2018. i u prvom dijelu 2019. – neće raditi.


Prvi dani studenoga su, kao što je i najavljeno, zatvorili vrata hotela Ambasador i istoimene vile, jer je počelo njihovo preuređenje.


Tko prošeta do hotela, moći će vidjeti da je prije negoli se zahuktaju pravi radovi, trenutačno u tijeku iznošenje inventara i svega što je potrebno uskladištiti, odnosno da su započele pripreme za buduću investiciju kojoj je glavni cilj zadržati najvišu kategoriju poznatog hotela.




Prema podacima dostupnim na internetskim stranicama ove najjače hotelske tvrtke na Opatijskoj rivijeri, zbog dodatnih zahtjeva Konzervatorskog odjela u Rijeci, povećan je plan investicije u hotel i vilu Ambasador s planiranih 104.354.760 kuna na 119.642.827 kuna.


Radovi će trajati nešto više od pola godine, te će se prema planu i petozvjezdani hotel i vila Ambasador ponovo otvoriti i primiti turiste u lipnju 2019. godine.


Hotel Ambasador će nakon temeljitog preuređenja, osim što će nositi najvišu kategoriju, između ostalog dobiti i novu kongresnu dvoranu, navodi se u objavi LRH.