Prvi Red Bull Sidrun

Velik interes za vaterpolo hakl u Opatiji: Pogledajte tko je sve uskočio u more na Lidu

P. N.

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza



Omiljeni vaterpolo hakl započeo je svoju turneju Jadranskom obalom, a prva postaja bila je Lido beach bar u Opatiji.


Hakl 3 na 3 s igračima amaterima i neutralnim profesionalnim golmanom izazvao je velik interes Opatijaca i gosta.


Igra se nije promijenila: utakmice traju 10 minuta, a ekipa koja prva postigne 11 golova ili ih ima više po isteku vremena – iz mora izlazi kao pobjednička.


Sportske snage su danas odmjerila i neka poznata imena: nogometaš Ivan Močinić, bivši kapetan NK Rijeka i sadašnji igrač bečkog Rapida te članice ženske vaterpolske reprezentacije Emma Miljković, Alexandra Ratković i Lea Saftić.Mrežu je od lopte branio Fran Čubranić, kapetan VK Primorje Erste Bank.




Ekipi u moru zasigurno nije bilo lako no, podrška s kopna im je sigurno dala dodatnu snagu. Naime, na navijačkoj klupi našli su se brojni hrvatski sportaši.


Podsjetimo, vaterpolo hakl nakon Opatije seli se na otok Ugljan, zatim u Šibenik, Split i Dubrovnik. Pobjedničke ekipe iz finala kvalifikacija odlaze u veliko finale u Dubrovnik 25. kolovoza. Prijave za svako natjecanje moguće su 48 sati prije njegova početka, a broj prijava je ograničen. Sve o pravilima i prijavama potražite na www.redbull.hr/sidrunMore je spremno, ljetne temperature su postojane i jedino je još preostalo pripremiti kupaće gaćice, kapice i dobru kondiciju.