Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Summer Sensual Days

VELIKI SPEKTAKL: Stotine plesača iz cijelog svijeta dolazi u Opatiju

VELIKI SPEKTAKL: Stotine plesača iz cijelog svijeta dolazi u Opatiju
VELIKI SPEKTAKL: Stotine plesača iz cijelog svijeta dolazi u Opatiju
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2019. u 20:50 2019-06-13T20:50:00+02:00

Bogat dnevni sadržaj s plesnim radionicama uz ponajbolje svjetske instruktore i cjelonoćni plesni partiji u Centru »Gervais«, show nastupi te plesni punktovi u gradu, samo su neki od sadržaja

OPATIJA - Summer Sensual Days održat će se od 14. do 17. lipnja u Opatiji. Nekoliko stotina plesača iz cijelog svijeta, osam internacionalnih DJ-a i 20 plesnih instruktora okupit će se ove godine na drugom međunarodnom festivalu bachate i kizombe. Uz potporu Turističke zajednice Grada Opatije te Festivala Opatija, na festival Summer Sensual Days u Opatiju stižu plesači i plesni entuzijasti iz cijelog svijeta u potrazi za aktivnim plesnim odmorom. Bogat dnevni sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore i cjelonoćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru »Gervais«, show nastupi te plesni punktovi u gradu samo su neki od sadržaja koji će sredinom lipnja u Opatiju privući nekoliko stotina plesača raznih razina plesa.

PLES ZA SVE

Dnevni plesni punktovi ispred hotela Imperial i na plaži Royal Beach te plesni partiji u Centru »Gervais« otvoreni su svima, bez obzira na plesno iskustvo

Sam program zadovoljit će svačije plesne apetite – plesne su radionice namijenjene plesačima s barem malo plesnog iskustva, no dnevni plesni punktovi ispred hotela Imperial i na plaži Royal Beach te plesni partiji u Centru »Gervais« otvoreni su svima, bez obzira na plesno iskustvo. Vrhunac festivala je svakako subotnji Royal Glam Night sa spektakularnim show nastupima festivalskih instruktora, a dodatan začin programu su i ranojutarnji plesnjaci za one najizdržljivije od 5 do 6 sati te poseban plesni party 16. lipnja na trsatskoj Gradini.
Festival Summer Sensual Days Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već osmu godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji. Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je s 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave tjedan do dva u Rovinju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.