MAMMA'S SHOW

U subotu, u centru Gervais, atraktivno plesno natjeanje

Ivana Kocijan

Drugo izdanje natjecanja  bit će održano pod budnim okom stručnog žirija, sa svim regularnim pravilima plesnog natjecanja te visokim novčanim nagradama



RIJEKA U subotu će u opatijskom Centru Gervais biti održan Mamma’s show, atraktivno plesno natjecanje jedinstveno u svijetu, u kojem će se s 15 odabranih koreografija svih plesnih kategorija predstaviti plesači dobne skupine 30+ iz svih zemalja bivše Jugoslavije.


Drugo izdanje natjecanja u organizaciji udruge Cijeli svijet je pozornica bit će održano pod budnim okom stručnog žirija, sa svim regularnim pravilima plesnog natjecanja te visokim novčanim nagradama. U žiriju će biti: Miloš Isailović, Emil Priskić, Viviana Kalmar i Ivana Banfić. Nagradni fond iznosi 1000 eura za prva tri mjesta te uključuje atraktivne sponzorske nagrade za kategorije Najbolja koreografija, Najbolji ženski talent te Najbolji muški talent.


Jedinstveni plesni prizori bit će popraćeni »showcaseom Jennifer Lopez« prožetim kroz cijelo natjecanje u kojem će sudjelovati: Nina Ubović, Plesni klub Porto Ri i Flash dance unit te posebna gošća večeri, zagrebačka poznata pjevačica Ivana Banfić. Voditeljica showa bit će Marija Mažar u ulozi J.Lo.




– Ove godine Mamma’s show je dignuo nivo organizacije na puno višu instancu, bit će sve samo ne još viđeno, uz odlične natjecatelje, njih čak 110 koji će krasiti predivnu pozornicu uz senzacionalne posebne efekte! Mogu odati jednu malu tajnu ovog natjecateljskog showa, a ta je da će najbolji ženski talent biti svečano okrunjen poput kraljice, s tijarom koja će biti prenosiva iz godine u godinu. To će ući u tradiciju, otkrila nam je Ana Jugo, organizatorica Mammas’ showa.


Upravo će ona u samom finalu večeri pod posebnim efektima ponosno predstaviti haljine riječke dizajnerice Džane Ravlić.Ulaznice za drugi Mamma’s show po cijeni od 50 kuna u pretprodaji je moguće kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te na www.mojekarte.hr.