Prvo izdanje

U subotu prvi “Art mrkat Opatija”

Marina Kirigin



OPATIJA Prvo izdanje »Art Mrkata Opatija«, na kojemu će kreativci i lokalni umjetnici imati priliku izložiti i prezentirati svoje rukotvorine opatijskim gostima i Opatijcima, održat će se ove subote, 7. listopada od 9 do 16 sati u hotelu Le Jardin i na terasi hotela Continental.


Posjetitelji će imat priliku razgledati umjetničke slike, ručno izrađene uporabne predmete, nakit, keramiku i mnogo drugih zanimljivih predmeta. Ideja je da se u ovaj prostor unese kreativna atmosfera te potakne i promovira rad i umjetničko stvaralaštvo lokalnih umjetnika, a gosti tako dobivaju priliku svojim kućama ponijeti unikatne umjetničke kreacije, istakli su organizatori iz Milenij hotela.


Le Jardin je novouređeni hotel grupacije Milenij hoteli (jedan od objekata u sastavu dosadašnjeg hotela Četiri opatijska cvijeta) koji se razlikuje po svom neuobičajenom i drugačijem konceptu, a interijer i eksterijer su nadahnuti vrtnim i zelenim ugođajem. Cijeli prostor je zamišljen kao otvorena scena za razne vrste tematskih događanja, od umjetničkih i glazbeno-scenskih do gastro događanja.