Festival vatrometa

U subotu na nebu iznad Slatine pirotehnički spektakl

Marina Kirigin

Baby vatromet je na rasporedu u 22.15 sat, a piromuzički vatromet u 23.30 sati - najavljuju iz TZ-a Grada Opatije



OPATIJAUzbudljivu eksplozivnu i emotivnu rapsodiju, mješavinu glazbe i spektakularnih koreografija na nebu iznad Slatine skladat će novo izdanje Festivala vatrometa, koje će se održati u Opatiji u subotu, 25. lipnja na praznik Dana državnosti. Tradicionalno, posljednja subota u lipnju u Opatiji pripada ovom pirotehničkom spektaklu, a ove godine točno u 19 sati otvorit će ga nastup grupe Love Runners.


Osim na nebu, vatreno će biti i na samome kupalištu Slatina, gdje će svoje vještine predstaviti ulični zabavljači i žongleri te »akrobati s vatrom« koji će prirediti »Fire Show«. Grupa Dellboys od 21 sat ubrzat će ritam večeri rock’n’roll glazbom, i tako uvesti gledatelje u prvi »vatrometni plotun«, odnosno Baby vatromet posebno osmišljen za najmlađe oko 22.15 sati, i to uz glazbenu podlogu iz  animiranog filma »Malci«.


Glavna točka večeri, piromuzički vatromet započet će oko 23.30 sati i donijeti gledateljima središnji spektakl večeri u kojem će raskošne koreografije biti povezane s glazbom slavnih filmskih hitova. Nastavak zabave osigurat će Brudafunk Band, istakli su organizatori iz TZ-a Grada Opatije. (Ma. K.)