Sajam u sportskoj dvorani

U Opatiji će se za vikend moći vidjeti ono najbolje iz svijeta vjenčanja

Ana Braškić

Kraj jedne godine i početak druge idealni su za planiranje vjenčanja. Upravo zato iz godine u godinu u ovo vrijeme u Opatiji se predstavljaju brojni noviteti za sve mladence



OPATIJA Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 17. i 18. studenoga, u prostoru sportske dvorane »Marino Cvetković« u Opatiji. Organizatori su za posjetitelje tijekom dva dana organizirali brojna događanja od kojih je svakako najspektakularnija humanitarna modna revija koja će se održati sutra s početkom u 18 sati. Posjetitelje očekuju različite promocije i radionice na kojima će dobiti brojne ideje.


Odabir mjesta održavanja Sajma vjenčanja nije slučajan jer je Opatija i službeno proglašena jedinim od najromantičnijih gradova Europe. Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj.


Stoga su Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije i Sajam vjenčanja ponovno udružili snage kako bi zajedno pridonijeli uspjehu samog događanja te budućim mladencima pružili samo najbolje iz svijeta vjenčanja. U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar i ovoga puta Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz »Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?« putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade, dok će svoje plesno umijeće pokazati plesni umjetnik Elio Bašan.

Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni projekt »Želimo vježbati vid« kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.



10.00 Otvaranje sajma12.00 Modna revija 13.00 Degustacija slastica 15.00 Cvjetna radionica16.00 Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen 17.00 Plesna radionica plesne škole Dansel by Elio Bašan18.00 Gala modna revija


U subotu, 17. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji projekt »Želimo vježbati vid!« podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Elene Jung, Ivane Delač, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Ide Štimac, te ostalih gostiju iznenađenja. Posebni gosti Sajma vjenčanja bit će mlade glazbene zvijezde Anezi i Mateo Pilat koji će počastiti publiku svojim osebujnim glasom. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić. Ulaz na sajam je slobodan.


10.00 Otvaranje sajma12.00 Modna revija 13.00 Degustacija slastica15.30 Trendovi u vjenčanoj modi16.30 Make-up & hair show, IBeauty studio by Iva Berišić i Studio Divus VS 17.00 Modna revija


I drugog dana sajma, u nedjelju, posjetitelje čeka bogat program. Na rasporedu su dvije modne revije, degustacija slastica, a bit će moguće doznati i sve trendove u vjenčanoj modi. Sve novitete u make-upu i frizurama potražite na make-up & hair showu u kojem sudjeluju IBeauty studio by Iva Berišić i Studio Divus VS.