Večer mode

Tradicionalna humanitarna revija Lions cluba Opatija: Glamurozni modeli elegantnih večernjih haljina

Aleksandra Kućel Ilić

Foto M. Aničić

Foto M. Aničić



OPATIJA Glamurozni modeli elegantih i zavodljivih večernjih haljina poznate hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice, zaključili su ovogodišnju tradicionalnu humanitarnu modnu reviju u organizaciji Lions cluba Opatija, te prijateljskih gradova Opatije i Beča.


Večer mode koja se održala u okvirima Bečkog tjedna pod kristalnim lusterima poznate dvorane hotela »Kvarner«, započela je na terasi hotela uz degustaciju vina, a nastavila se u sali uz različite umjetničke sadržaje.


Pored plesa i sjećanja na slavnu Isadoru Duncan i njezin boravak u obližnjoj Villi Amaliji u Opatiji, bilo je tu između ostaloga i glazbe, odnosno pjevanja uz nastup Antonele Malis, Vivien Gallette i Katje Budimčić Sabljar, a publika je izdvajanjem 30 kuna za listić tombole, te mogućnošću osvajanja neke od 15 vrijednih nagrada, imala priliku  sudjelovati u prikupljanju donacija za Društvo »Naša djeca« iz Opatije, za opremanje edukativnog kabineta za djecu s teškoćama u razvoju »Kolibrići«. 





Pored modela Matije Vuice, u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner nosile su se i kreacije mlade dizajnerice Gabrijele Martinović, a predstavili su se i modeli za predstojeću sezonu riječkih i opatijskih butika. 


Opširnije u tiskanom izdanju