Wanted 2018

Talijanska mega-zvijezda Zucchero se vraća u Opatiju, nastupit će 17. srpnja na Ljetnoj pozornici

Vinko Peršić



Svjetski poznata talijanska glazbena megazvijezda Zucchero u sklopu svoje svjetske turneje nazvane »Wanted World Tour 2018« dolazi i u Hrvatsku.


Deset godina nakon svog prvog koncerta u Opatiji Zucchero će održati koncert u utorak 17. srpnja u 21.30 sati na opatijskoj Ljetnoj pozornici, jednoj od najljepših otvorenih scena na Mediteranu. Koncert organiziraju Festival Opatija i »Simple Events Agency« agilnog Mladena Patajca.


Tako će opatijska publika, ali i publika iz cijele Hrvatske pa i šire, iznova imati prilike uživati u hitovima »Baila Morena«, »Senza Una Donna«, »Diavolo in me«, »Partigiano Reggiano« i mnogim drugim pjesmama svjetski popularnog Zucchera. Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi i suradnje s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joe Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.




Svjetskom turnejom »Wanted World Tour 2018« Zucchero promovira nedavno objavljenu kompilaciju »Wanted« (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera. Znači i koncert će biti tipa »best of«.


Ulaznice za koncert kreću u prodaju već u ponedjeljak 19. ožujka, putem sustava Festival Opatija i on-line na www.mojekarte.hr.


Cijena ulaznice kupljene do 30. lipnja je 200 kuna, a od 1. srpnja 300 kuna.


Napomenimo da će 27. srpnja u okviru »Ljeta na Ljetnoj« koncert održati i Tony Cetinski.