Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Dupkom pun

foto Svečano otvoren peti kat Trgovačkog centra Slatina

Foto Marko GRACIN
Foto Marko GRACIN
O2809MG3
O2809MG3
O2809MG1
O2809MG1
O2809MG2
O2809MG2
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2014. u 20:17 2014-09-28T20:17:00+02:00

Opatija je danas dobila dvije nove trgovine i to s namještajem i igračkama, još jedan frizerski i kozmetički salon i bistro čija će se ponuda bazirati na jelima od pašte i salatama

OPATIJA Peti kat Trgovačkog centra Slatina danas je bio dupkom pun, a razlog okupljanja velikog broja Opatijaca i uzvanika te poslovnih partnera investitora bilo je svečano otvaranje petog kata trgovačkog centra. Na toj je etaži smještena trgovina namještaja, dječjih igračaka, frizerski i kozmetički salon i ugostiteljski objekt s predivnom terasom s koje pogled seže na cijeli Kvarnerski zaljev. U novootvorenom bistrou jučer se od podna nadalje moglo besplatno uživati u delicijama ovog novog restorana i isprobati sve ono što će ugostiteljski objekt nuditi.

– Ponuda će biti bazirana na jelima od pašte i salatama, istakao je Ivica Brko, predstavnik investitora dok je mnoštvo ljudi kušalo specijalitete kuće te u ugodnoj atmosferi, uz nastup klape »Opatija« uživalo na osunčanoj terasi TC-a Slatina.

- TC Slatina projekt je koji je finaliziran u vrlo kratkom roku što je veliki uspjeh investitora. Unutar šest mjeseci iznajmili smo više od 65 posto površine objekta, a Opatiju su prepoznali renomirani zakupci kao Kik, Tommy, Denis Eurom, Hilding Anders Happy Dreams. Iznajmljivanje i dalje ide svojim tijekom, a preostalih 35 posto objekta u funkciji će biti u mjesecu studenom ove godine - rekao je Nenad Peris, konzultant za iznajmljivanje. Ukoliko se ostvare najave, to znači da će kraj 2014. godine ovaj objekt koji ima i veliku autogaražu dočekati bez zatvorenih poslovnih prostora, a Opatija konačno dobiti prvi trgovački centar – mjesto za kupovinu, ali i uživanje u sadržajima iz domene ugostiteljsko-uslužnih djelatnosti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.