Cruising sezona u Opatiji

Stara dama spremna čeka prvi ovogodišnji kruzer Crystal Esprit

P. N.

Ovogodišnja cruising sezona u Opatiji počinje sutra dolaskom broda Crystal Esprit

Ovogodišnja cruising sezona u Opatiji počinje sutra dolaskom broda Crystal Esprit

U Opatiju je ove godine najavljeno 18 dolazaka cruisera: trinaest dolazaka broda Crystal Esprit, dva dolaska broda Azamara Journey i po jedan dolazak brodova Ponant Le Lyrial, Sea Dream 2 i Crystal Symphony



Sutra započinje ovogodišnja cruising sezona u Opatiji dolaskom broda Crystal Esprit, koji će biti privezan u opatijskoj luci od 8 ujutro do 22 sata navečer.


Riječ je o krstarenju brodske kompanije Crystal Cruises iz programa Crystal Yacht Cruises, koji će cijelo ljeto krstariti na relaciji između Venecije i Dubrovnika te svaka dva tjedna pristajati u Opatiju, sve do 20. listopada.


U Opatiju je ove godine najavljeno 18 dolazaka cruisera: trinaest dolazaka broda Crystal Esprit, dva dolaska broda Azamara Journey i po jedan dolazak brodova Ponant Le Lyrial, Sea Dream 2 i Crystal Symphony, koji je ujedno i najveći brod najavljen za ovu godinu s kapacitetom od 1.010 putnika.




Turistička zajednica grada Opatija će za putnike na brodovima pripremiti promotivne materijale i planove, a za dolaske većih brodova će u opatijskoj luci biti organiziran hospitality desk. Poseban doček će biti pripremljen za brod Crystal Sympony 17. rujna budući da se radi njegovom prvom dolasku u Opatiju.