SDP-HSU-PGS-HSS

Spasojević se pohvalio da jedini ima šest žena na listi

Aleksandra Kućel Ilić

Vanja Tancabel i Božidar Spasojević / Snimio Marin ANIČIĆ

Vanja Tancabel i Božidar Spasojević / Snimio Marin ANIČIĆ

Naveo je i deset projekata koji su objedinili ovu listu i na kojima će ova lista i njezin tim inzistirati: izgradnja novog društvenog doma,  sportske dvorane, doma za starije i nemoćne, komunalne lučice, luke nautičkog turizma i suhe marine, podzemne garaže, poslovne zone, novih POS stanova, žičare Medveja – Učka i uređenje postojećeg kampa u Medveji, uređenje Starog grada i obalne šetnice, proširenje groblj



U Lovranu je predstavljen program lijevog centra okupljenog oko SDP-a, HSU-a, PGS-a i HSS-a. Nositelj liste Božidar Spasojević (SDP) istaknuo je kako se radi o ozbiljnoj listi koja prije svega zadovoljava zakonske propise i na njoj se nalazi dovoljan broj žena, njih 6 koliko je zakonski i propisano i ova lista uz listu IDS-a jedina u Lovranu zadovoljava zakonske uvjete.


– Na drugim listama je nedovoljan broj žena i ta činjenica govori sama o sebi i političkoj odgovornosti i ozbiljnosti tih političkih opcija koje očekuju kazne od oko 20. 000 kuna. Postavlja se jednostavno pitanje : zar taj novac nije bilo pametnije potrošiti za boljitak  svih stanovnika Lovrana? Nedovoljan je broj žena prije svega na  listi HDZ-a, te AM-a, LIST-a i HNS-a. Mi u našoj koaliciji mislimo da sama ta činjenica govori o tome koliko su te same političke opcije neozbiljne i neodgovorne. Ostali na našoj listi su sljedeće osobe: Vanja Tancabel, Patricija Jakupec, Neven Mohorovičić, Robert Popeskić, Ivana Skočilić, Đurđica Tancabel, Dragan Kršanac, Marinela Smolić, Sanjin Kinkela, Željka Palmić, Ranka Janjetić i Zorko Blečić. Uspješn je ovo spoj mladosti i iskustva, znanja i želje, ljubavi i volje za bolji Lovran. Lovran koji će se brinuti o svima – istaknuo je kandidat za načelnika Općine Lovran Božidar Spasojević.


Naveo je i deset projekata koji su objedinili ovu listu i na kojima će ova lista i njezin tim inzistirati: izgradnja novog društvenog doma,  sportske dvorane, doma za starije i nemoćne, komunalne lučice, luke nautičkog turizma i suhe marine, podzemne garaže, poslovne zone, novih POS stanova, žičare Medveja – Učka i uređenje postojećeg kampa u Medveji, uređenje Starog grada i obalne šetnice, proširenje groblja.




– Mi imamo odgovore na »kako« i »kada«. Mi smo lista za bolje sutra Lovrana. Ne bavimo se ogovaranjima, vrijeđanjima i negativnom kampanjom, mi se ne bavimo drugim političkim opcijama već potrebama svih Lovranaca, mi se bavimo ozbiljnim projektima i njihovom realizacijom i činjenicama. Glas za našu listu broj 5 je glas za sigurnu budućnost Lovrana – smatra Spasojević.