SDP-HSU-PGS-HSS

Spasojević: “Naša djela govore najviše o našoj ljubavi prema Lovranu”

Aleksandra Kućel Ilić

Vanja Tancabel i Božidar Spasojević / Snimio Marin ANIČIĆ

Vanja Tancabel i Božidar Spasojević / Snimio Marin ANIČIĆ



LOVRAN Predstavljam kontinuitet lovranske politike, 12 godina je SDP prisutan u društvenom životu Lovrana, što kroz dijeljenje cvijeća i obilježavanje 8. marta, različitih dana poput Svjetskog dana vode ili Dana borbe protiv aidsa, svake godine organiziramo izlete za sve Lovrance, organiziramo cijeli niz predstava za djecu i sve uzraste, samo prošle godine smo Lovranu poklonili više od 28.000 kuna kroz razne aktivnosti.


Mi ne pričamo, ne bavimo se kritiziranjem i želimo da to tako i ostane, a sva gore nabrojena djela govore najviše o našoj ljubavi prema Lovranu i koliko nam on znači. Mi mislimo da Lovran može još bolje, da uistinu može postati biser na području Sjevernog Jadrana i da u mnogočemu može obogatiti svoju turističku ponudu kao i ponudu za kvalitetan i jednakomjeran razvoj društvenog života u Lovranu.


Upravo iz tog razloga okupili smo stranke koje misle isto, oko 10 projekata koje smatramo da su ostvarivi i prijeko nužni za kvalitetniji Lovran. Izgradimo Lovran zajedno – naziv je našeg programa s kojim se stanovnici Lovrana mogu upoznati putem letaka.




Mi ne trošimo na samu promidžbu, već trošimo na ljude misleći da su ljudi najveća vrijednost koju svako mjesto može imati i zahvaljujući kojima i mi postojimo. Mi smo tu za ljude i zbog ljudi, za sve stanovnike Lovrana bez obzira na stranačku pripadnost – rekao je Božidar Spasojević, kandidat za načelnika Općine Lovran koalicije SDP-HSU-PGS-HSS. Pozvao je birače da u nedjelju izađu na izbore u što većem broju i zaokruže 3 za načelnika, te 5 za listu »Srcem za Lovran«.