"Za Lovran"

Šobot i Čelhar: “Želimo biti točka zajedništva oko koje će se svi okupiti”

Marina Kirigin

Blanka Čelhar i Srećko Šobot /  Snimio Silvano JEŽINA

Blanka Čelhar i Srećko Šobot / Snimio Silvano JEŽINA

Želimo izraditi dugoročnu strategiju razvoja Lovrana, uskladiti ju s prostornim planom, optimalizirati započete i predviđene projekte kao što su društveni dom, uređenje Starog grada, sportska dvorana, marina i komunalna lučica te POS stanovi i garaža, reako je Srećko Šobot, nezavisni kandidat za načelnika Lovrana



LOVRAN  Izraditi dugoročnu strategiju razvoja Lovrana, uskladiti ju s prostornim planom, optimalizirati započete i predviđene projekte kao što su društveni dom, uređenje Starog grada, sportska dvorana, marina i komunalna lučica te POS stanovi i garaža. Raditi na izgradnji žičare Učka kao najvažnijem projektu u predstojećem periodu, sudjelovati u projektima LAG-a i FLAG-a, završiti projekt »Lovranska trešnja« i nastaviti podjelu subvencioniranih sadnica te organizirati nove manifestacije u funkciji razvoja turizma – osnovne su odrednice programa Srećka Šobota, nezavisnog kandidata za načelnika Lovrana koji na izbore izlazi sa svojom zamjenicom Blankom Čelhar, međutim bez liste za općinsko vijeće.


– Ni Blanka ni ja u redovima potencijalnih budućih vijećnika nemamo ni političke ni osobne neprijatelje. Dapače, ovo bi moglo funkcionirati upravo tako da mi budemo točka zajedništva oko koje će se svi okupiti. A to je i naš moto – »Za Lovran«. Za mala mjesta su bitni ljudi, a ne stranke. Preferencijalni glas bi trebao postojati na lokalnim a ne parlamentarnim izborima – jer tu se biraju ljudi imenom i prezimenom – rekao je Šobot.