Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Tridesetak štandova i predavanja

Šarolika ponuda na opatijskom sajmu ezoterije

 Raznovrsna ponuda na sajmu ezoterije / Foto Damir ŠKOMRLJ
Raznovrsna ponuda na sajmu ezoterije / Foto Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 2. studeni 2019. u 21:44 2019-11-02T21:44:00+01:00

'Posjetiteljima se ovdje pruža skup alternativnih znanja, od dijagnostike i energetskih tretmana, sve do ekoloških sredstava za čišćenje, bioenergije, astrologije, poruka duše', naveo je u ime organizatora Mladen Vanjak

OPATIJA  Kišan dan na početku studenoga danas se u Opatiji mogao provesti u prizemlju hotela Admiral gdje je započeo sajam ezoterije koji traje još i danas od 11 do 20 sati.

Na tridesetak štandova, šarolika ponuda i od samog početka manifestacije - solidan odaziv posjetitelja koji uz ulaznicu od 20 kuna imaju priliku na jednom mjestu pronaći ne samo artikle iz domene alternativnih načina rješavanja različitih zdravstvenih i drugih problema, od kristala i prirodne kozmetike, mirisnih svijeća i štapića, do zdrave hrane, već i prigodnu literaturu, dogovoriti energetsko čišćenje prostora, ili si priuštiti različite iscjeliteljske tretmane, masaže, te dobiti korisne savjete...

– Ezoterijski sajmovi su u Opatiji prisutni čitav niz godina i imaju svoju publiku, a njihovu smo organizaciju preuzeli zadnjih godina i od tada smo dva puta godišnje ovdje, tijekom proljeća i u studenome ili prosincu. Posjetiteljima se ovdje pruža skup alternativnih znanja, od dijagnostike i energetskih tretmana, sve do ekoloških sredstava za čišćenje, bioenergije, astrologije, poruka duše... Sajam polako ali sigurno dobiva međunarodni karakter jer pored hrvatskih izlagača imamo i sudionike iz Srbije, Makedonije i Slovenije, gotovo iz cijele regije - naveo je u ime organizatora Mladen Vanjak, te najavio i predavanja poznatih stručnjaka, ali i vrlo korisne radionice kojih će biti i sutra.

I sam se nalazi u ulozi predavača uz radionicu »Moja duša poznaje tvoju dušu«, a sutra će predavači biti još i Neven Lovrin, Raul Amona, Ivan Bavčević i Zoran Subotić. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.