Savez nezavisnih lista »Opatija je bitna«

Priskić: Imali smo ljude kojima građani vjeruju

Aleksandra Kućel Ilić

Predstavnici saveza nezavisnih lista »Opatija je bitna« / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ

Predstavnici saveza nezavisnih lista »Opatija je bitna« / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ

Mi smo na ovim izborima imali ljude kojima građani vjeruju, ali smo predstavili konkretne projekte i program koji ćemo i ostvariti u sljedeće četiri godine – naglasio je Priskić, uz napomenu da će »ukazano povjerenje znati i opravdati«



OPATIJA Drago nam je što su građani Opatije prepoznali naše zalaganje i program za svaki mjesni odbor i najveće povjerenje dali upravo savezu nezavisnih lista »Opatija je bitna« koje su imale punu potporu Nezavisne liste Ive Dujmića. Iako nismo bili prisutni na listama svih 14 mjesnih odbora, nego na njih 8, postigli smo najbolji ukupni rezultat te imamo čak 28 članova u vijećima mjesnih odbora, a tu možemo dodati i 4 člana koja je ostvarila Nezavisna lista Ivana Rumca u Ičićima koja ima našu podršku. Savez je pobijedio u Iki, Dobreću, Poljanama i Veprincu-Učki, uz relativnu pobjedu u Pobrima i Opatiji-Centar 1, gdje su nam za pobjedu nedostajala samo četiri glasa. I za to nam nisu trebale koalicije, nego smo nastupili samostalno. Predsjednike MO-a imat ćemo izravno u pet mjesnih odbora i realno u još dva – istaknuo je Emil Priskić s Nezavisne liste Ive Dujmića.


Dodao je i da su »ovi izbori pokazali da je većini građana dosta stranaka i politike koje možda nešto i znače na nacionalnoj razini, ali u lokalnoj politici važni su ljudi i program«.


– Mi smo na ovim izborima imali ljude kojima građani vjeruju, ali smo predstavili konkretne projekte i program koji ćemo i ostvariti u sljedeće četiri godine – naglasio je Priskić, uz napomenu da će »ukazano povjerenje znati i opravdati«.