AM, HNS i Liburnijska stranka

Predstavljena koalicijska lista ”Lovran napreduje – nema povratka na staro”

Marina Kirigin



LOVRAN Koalicijska lista Akcije Mladih, HNS-a i Liburnijske stranke koja nosi naziv »Lovran napreduje – nema povratka na staro« predstavljena je u Lovranu. Na listi se pored nositelja, sadašnjeg načelnika općine Alana Sankovića, nalaze i Siniša Vilke, Marina Iskra, Boško Marjanac, Elvira Jović Ban, Martina Jedriško, Andrej Gržančić, Ilan Viskić, Vanja Kusturin Zukić, Tomaš Maglica, Igor Čukanović, Tatjana Jedriško Pančelat te sadašnji zamjenik načelnika Branislav Petković. Ova lista podupire kandidate za načelnika i zamjenika načelnika Bojana Simoniča i Tonija Družetu.


Simonič je naglasio kako je izrazito zadovoljan sastavom liste na kojoj se nalaze motivirani i sposobni kandidati te može računati na kvalitetan doprinos svakoga od njih, a Toni Družeta spomenuo kako je ova lista jedinstvena na Liburniji jer na listi za vijeće nema kandidata za načelnika i zamjenika načelnika.


– Cilj nam je bio uključiti što veći broj građana u odlučivanje te smo na ovaj način željeli dati priliku svim našim kandidatima da sudjeluju kako i u kampanji tako i u kasnijem radu vijeća – rekao je Družeta.




Projekti na kojoj će inzistirati ova lista bit će obnova Starog grada, izgradnja novog društvenog doma, POS-ovih stanova te obnova škole.


– Svi smo mi bili dio istog tima u proteklom mandatu, te ćemo tako nastaviti i dalje – ovim se izborom održava kontinuitet uspješnog vođenja općine – rekao je Alan Sanković, aktualni načelnik Općine Lovran koji je demantirao glasine u sklopu »prljave kampanje« kojom se pokušava inscenirati razdor između njega i kandidata za načelnički tim, tvrdeći kako se očito u nedostatku konkretnih argumenata, u javnost plasiraju laži.