Lovranska povorka

Peto godišnje doba nije tako daleko: Već se primaju prijave za maškaranu povorku

Radovan Trinajstić

Foto: Marin Aničić

Foto: Marin Aničić

Na lovranskoj povorci 4. veljače iduće godine, za koju vlada velik interes može sudjelovati najviše 40 grupa, poručili su iz Općine i Turističke zajednice



LOVRAN Iako karnevalska događanja u Lovranu 2018. godine započinju po tradiciji 17. siječnja, te je do tada još preostalo dosta vremena, organizatori su već u prosincu 2017. započeli s pripremamama. Utvrđen je kalendar karnevalskih zbivanja uz poneku novu zanimljivost. Zbog uobičajenog interesa za veliku karnevalsku povorku u Lovranu, što će se održati 4. veljače, organizatori su već započeli s prikupljanjem prijava.


Budući da je ova povorka kalendarski vrlo brzo, organizatori kažu da su bili prisiljeni da se s prijavama karnevalskih grupa započne još u ovoj kalendarskoj godini. Po uzoru na prošle godine, svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici Općine Lovran, gdje je objavljena posebna prijavnica u koju se trebaju upisati potrebni podaci. Prijave će se primati sve do 19. siječnja ili do prijavljenih 40 grupa na lovranskoj povorci. Za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Općini Lovran ili Turističkoj zajednici Općine Lovran.