Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 19° 2
Sutra: 24° 27° 2
26. svibnja 2018.
HDZ-ova lista

Pavao Nekić: "Lovran propustio uzlet u novom turističkom investicijskom valu"

Snimio Silvano JEŽINA
Snimio Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 16. svibanj 2017. u 15:27 2017-05-16T15:27:23+02:00

LOVRAN Lovranski HDZ na izborima 21. svibnja neće imati kandidate za načelnika i njegovog zamjenika, no sastavili su listu za općinsko vijeće i nadaju se da će u idućem mandatu u lovranskom vijeću imati više vijećnika nego dosad, kada su imali jednog.

– Imali smo namjeru u miru gledati prepucavanja manje sposobnih i onih koji misle da su sposobni za mjesto načelnika. Oni koji nemaju kvalitetan program i kandidate napadaju i prozivaju. Pa tako Božidar Spasojević izražava svoju zabrinutost za moguće sankcije onim političkim strankama koje nisu ispunile žensku kvotu na svojim listama, a istovremeno se ne osvrće što SDP nije prijavio kandidate za prošireno izborno povjerenstvo – rekao je Pavao Nekić, koordinator HDZ na Liburniji i član liste za lovransko vijeće na press konferenciji na kojoj su sudjelovali i Rene Dušević i Silvano Raffaelli te Neven Duspera.

Želim da padnu ideološke predrasude i da Lovranci glasaju prema svom uvjerenju, rekao je Duspera i naveo kako je Lovran propustio uzlet u novom turističkom investicijskom valu te nanovo u sezonu ulazi sa manjkom turističkih kapaciteta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka