Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Seahorses

Opatijski »Morski konjici« proslavili svoj deseti rođendan

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 18. studeni 2018. u 20:04 2018-11-18T20:04:04+01:00

U prostoru bivšeg skladišta Trgovačkog Opatija na Slatini slavili su zajedno sa svojim prijateljima, zaljubljenicima u motociklizam, članovima motoudruga iz cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije

OPATIJA Članovi opatijskog Moto kluba Seahorses velikim rock tulumom proslavili su jubilarni, deseti rođendan. U prostoru bivšeg skladišta Trgovačkog Opatija na Slatini slavili su zajedno sa svojim prijateljima, zaljubljenicima u motociklizam, članovima moto udruga iz cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije. Opatijski »morski konjici« su udruga građana koja promovira motorističku kulturu. Posljednjih deset godina druže se kao grupa pod skupnim imenom moto klub Seahorses Opatija.

– Naš motoklub sastavljen je od petnaestak individualaca, koji su svi redom obiteljski i vrlo poduzetni ljudi mladenačkog duha. Možemo se isto tako nazvati i obiteljskim klubom jer se odnosi što ih ostvarujemo među nama, a isto tako i s prijateljima, pretvaraju u vrlo kvalitetne i čvrste veze. Mnogima u našem kraju poznati smo po humanitarnim aktivnostima koje, vrlo skromno i bez puno traženja za isticanjem i javnom promocijom, obavljamo na području cijelog liburnijskoga kraja, a u suradnji s drugim, bratskim motoklubovima, i šire. U zadnjih desetak godina učinili smo veliku promociju našega kraja širom Europe.

Proputovali smo cijeli Mediteran i svuda s ponosom nosili naše oznake, na kojima su jasno istaknuti Opatija i Hrvatska. Gdje god smo došli, uvijek smo dobrodošli i lijepo dočekani. Za našu desetu obljetnicu pozvali smo ljude s kojima smo ostvarili kvalitetne kontakte po domovini i izvan nje. Dočekujemo ih otvorena srca i široke duše, baš kako oni to čine i kad mi dolazimo k njima – rekao je Ante Bistre, član udruge koja broji dvadesetak strastvenih »bajkera«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.