Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 3
Sutra: 17° 17° 3
14. listopada 2019.
Summer Sensual Days

video Oko 500 plesača iz cijelog svijeta došlo u Opatiju

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 14. lipanj 2019. u 20:41 2019-06-14T20:41:38+02:00

Trodnevni festival bachate i kizombe ponudit će bogat sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore te cjelonoćne plesne partije na nekoliko plesnih podija u Centru »Gervais«, u samom gradu i na plaži Royala

OPATIJA Plesom na terasi ispred hotela Imperial otvoreno je još jedno opatijsko izdanje manifestacije Summer Sensual Days.

Prema riječima organizatora, na opatijski dio priredbe pristiglo je 500-tinjak plesača iz cijeloga svijeta, a među njima i osam međunarodnih DJ-a i 20 plesnih instruktora.

Trodnevni festival bachate i kizombe ponudit će bogat sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore te cjelonoćne plesne partije na nekoliko plesnih podija u Centru »Gervais«, u samom gradu i na plaži Royala.

Završni plesni party bit će 16. lipnja na trsatskoj Gradini.

– Festival Summer Sensual Days Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već osmu godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji – istakli su organizatori. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.