Rukavac proslavio Petrovu

Nogometni turnir u sjećanje na Gorana Brajkovića

Marina Kirigin

Održan je turnir u sjećanje na Gorana Brajkovića

Održan je turnir u sjećanje na Gorana Brajkovića

Na ovogodišnjem izdanju turnira sudjelovalo je 13 ekipa s područja Rijeke i šire okolice. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa »Posejdon Foto Kurti«, drugo mjesto pripalo je ekipi  »CO i prijatelji«, a treće mjesto ekipi »Saller tim Opatija«



RUKAVAC Nizom kulturnih, zabavnih i ponajviše sportskih manifestacija obilježena je ovogodišnja rukavačka Petrova. Proslava zaštitnika mjesta započela je već na samom početku tjedna, a sve je trajalo do nedjelje.


Održan je tradicionalni malonogometni turnir koji je posljednje tri godine posvećen prerano preminulom nogometašu HNK Rijeke i NK Opatije Goranu Brajkoviću.


Na ovogodišnjem izdanju turnira sudjelovalo je 13 ekipa s područja Rijeke i šire okolice. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa »Posejdon Foto Kurti«, drugo mjesto pripalo je ekipi  »CO i prijatelji«, a treće mjesto ekipi »Saller tim Opatija«.




Najboljim igračem turnira proglašen je Karlo Šneler iz ekipe »Posejdon Foto Kurti«, nagrada za najboljeg vratara pripala je Antoniju Kranjcu također iz ekipe »Posejdon Foto Kurti« i najboljim strijelcem turnira  proglašen je Jasmin Hasičić iz ekipe »Co i prijatelji«.


Na terenima sportskog centra Damar održao se i 9. međunarodni Badminton turnir »Petrova Open 2018« za kategoriju mladih, te seniore i veterane. U kategoriji djece prijavljen je bio 21 sudionik iz Hrvatske, Slovenije i Rusije, a u kategorii U-16 slavila je Nina Gregorović (Rukavac).


Kod seniora i veterana bilo je prijavljeno 34 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. U kategoriji muških parova slavili su Mihić i Petrinić iz Rijeke, u kategoriji ženskih parova Pirner (Zagreb) i Škorc (Rijeka), a u kategoriji mješanih Škorc i Petrinić (Rijeka).