Slavlje na Ljetnoj

Najljepši dječji doček: Najmlađi Opatijci uživali u raznim igrama uz glazbu i ples

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

U očekivanju dolaska Nove, ususret podnevu, najmlađe Opatijke i Opatijci i mnogobrojni gosti mogli su se zabaviti uz razne igre i radionice, uz glasnu glazbu i ples, te za ovakve prigode nezaobilazni facepainting



OPATIJA Najljepši dječji doček Nove godine bio je danas, 31. prosinca u podne na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Veseli program pun zabave i iznenađenja započeo je u 11 sati a predvodili su ga kostimirani animatori i ulični umjetnici.


U očekivanju dolaska Nove, ususret podnevu, najmlađe Opatijke i Opatijci i mnogobrojni gosti mogli su se zabaviti uz razne igre i radionice, uz glasnu glazbu i ples, te za ovakve prigode nezaobilazni facepainting.


 Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ





Završno slavlje je krenulo uz odbrojavanje u kojemu je djeci pripomogao zamjenik gradonačelnika Opatije Emil Priskić, a točno u podne priređen je i dječji vatromet uz konfete i puno bijelih balona.


Novoj u podne nazdravilo se uz dječji šampanjac i pjesmu »Kad bi svi ljudi na svijetu«. Uz more dobrih želja u 2019. godini, zimske radosti u Opatiji nastavile su se na klizalištu »Ledena čarolija« uz blagdansku ponudu toplih napitaka i slatkih zalogaja sa štandova prigodnih kućica.