'Craft Beer & Sausage'

Na terasu opatijskog Continentala stižu proizvođači craft piva

Marina Kirigin

Terasa hotela Continental / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ

Terasa hotela Continental / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ

Uz promotivne cijene vrhunskog piva svi gosti moći će uživati i u domaćim delicijama te glazbenim programima - najavili su opatijski organizatori



OPATIJA Najbolji hrvatski »crafteri« od 28. do 30. rujna stižu u Opatiju. Na terasi opatijskog hotela  Continental održat će se drugo izdanje »Craft Beer & Sausage« vikenda na kojem sudjeluju najpoznatiji hrvatski proizvođači craft piva, a uz promotivne cijene vrhunskog piva svi gosti moći će uživati i u domaćim delicijama te glazbenim programima – najavili su organizatori iz Amadria Park hotela.


U pivu i domaćim specijalitetima Opatijci i opatijski gosti moći će  uživati u petak 28. rujna od 15 do 22 sata, subotu 29. rujna od 12 do 22 sata te u nedjelju od 11 do 17 sati.


Za sve pivske gurmane priprema se i posebna pivska večer u subotu (29. rujna) kada će se uz svaki slijed posebno osmišljenog menija sljubljivati i odgovarajuća vrsta piva.




Poseban gost bit će najpoznatiji hrvatski majstor piva Krešo Marić iz Pivovare Daruvar, no za navedenu večer potrebno je prethodno rezervirati stol.