HDZ

Majda Burić: “Inzistirat ću na izgradnji novog doma zdravlja u Opatiji”

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Na opatijski teren nismo orijentirani samo u izborno vrijeme, već dolazimo često i inače. Volimo biti u stalnom kontaktu s ljudima, stalno na terenu i upravo tako je i nastao naš program, rekla je Burić



OPATIJA Majda Burić, kandidatkinja HDZ-a za županicu Primorsko-goranske županije, u društvu kandidata iste stranke za gradonačelnika Opatije Marka Ćorića, posjetila je  Opatiju i nakratko se družila s građanima na trgu ispred tržnice.


– Na opatijski teren nismo orijentirani samo u izborno vrijeme, već dolazimo često i inače. Volimo biti u stalnom kontaktu s ljudima, stalno na terenu i upravo tako je i nastao naš program – u dogovoru s ljudima, a stručnjaci su mu zatim dali konačni oblik. Kao buduća županica inzistirat ću na izgradnji novog doma zdravlja u Opatiji, jer ovaj grad, perjanica hrvatskog turizma zaslužuje da zdravstvene usluge budu objedinjene pod istim krovom, a zalagat ću se i za izgradnju novog vatrogasnog doma za područje cijele Liburnije. Pozitivno je to što je zemljište za to već osigurano darovnicom RH – izjavila je Burić.