Promocija

Larí Marí u petak u hotelu Continental imaju dvostruko slavlje

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: Marin Aničić

Foto: Marin Aničić

Dosadašnji su im romani u stalnom postavu Britanske kraljevske knjižnice



OPATIJA Nakon Zagreba, Splita i Pule, opatijski književni dvojac Larí Marí (Larissa Kunić i Marieta Kola), predstavit će svoj treći roman iz ciklusa Proze koja liječi, »Armati« i u Opatiji. Bit će to u petak, 12. svibnja u 18 sati u kavani hotela Continental, a ovo druženje će biti posebno svečano, jer će ujedno proslaviti i 20 godina njihove ordinacije Entera Clinic.


Promociju romana vodit će Iva Pavletić Crnić, a uzvanike će zabavljati akustični duo The Blondes. Uz autorice, roman će predstaviti i urednica Aleksandra Stella Škec i moderatorica Alis Marić.


Roman Armati treća je književna uspješnica iz pera dvojca Larí Marí. Priča je to o potrazi za svojim najdubljim talentima koji često stoje uz nas ali ih nismo svjesni.




Armati nas vodi u potragu za životnim pozivom koji je naše poslanje na zemlji. Glavni lik Ian shvaća da se njegovi talenti kriju ispod tajne obiteljske priče koja se nalazi na jednom od venecijanskih otoka. Zbog te je priče izgubio cijelu obitelj, ali ona je i ključ njegova uspjeha.


Larí Marí za svoj su prvi roman »Bez ljubavi i mržnje«  2014. godine dobile nagradu Kiklop, za najbolji debitantski roman, a nakon uspjeha drugog romana »Zlatni Mjesec«, oba su im romana uvrštena u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice.