Advent u Opatiji

LEDENA ČAROLIJA Klizački užici na korak do mora

Marina Kirigin

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21, a petkom do 22 sata. Subotom klizalište radi od 10 do 22, a nedjeljom od 10 do 21 sat



OPATIJA  Opatija je odjenula blagdansko ruho. Nakon što je proteklog petka otvoren Advent na dvije opatijske lokacije, od danas se on proširio i na onu treću, djeci najznačajniju, Ledenu čaroliju na Ljetnoj pozornici.


Snimio Marko GRACIN


Snimio Marko GRACIN



Nakon predstave na ledu “Zapetljana ledena priča” koju su izveli članovi zagrebačkog Klizačkog kluba Medo te okupljene odveli u svijet bajki, klizalište je dano na raspolaganje Opatijcima i njihovim gostima.





Ledena površina, u jednom nešto manjem, drugačijem obliku, bit će idućih dana u središtu zbivanja mlađe publike, a za one nešto starije u okruženju klizališta je osigurana odlična ugostiteljska ponuda u adventskim kućicama.



Ambijent na Ljetnoj pozornici pod mnoštvom treperavih lampica u ritmu lepršavih nota, za koje je dans bio zadužen bend Trio Asi, trebao bi ovu opatijsku lokaciju u idućih mjesec i pol dana pretvoriti u božićnu ledenu bajku na korak do mora.


– Jako mi je bajkovito i lijepo. Ima nekih noviteta i vjerujem da ćemo ovdje, posebno ako djeca ne budu imala školu zbog štrajka, dolaziti svaki dan – rekla je Zdravka Lasić iz Matulja koja je na Ljetnu pozornicu stigla u društvu kćeri Magdalene i sina Antonija, te obiteljskih prijatelja.


Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21 sat, a petkom do 22 sata. Subotom klizalište radi od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 21 sat. Adventske kućice radit će od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21 sat, petkom od 13 do ponoći, subotom od 10 do ponoći, a nedjeljom od 10 do 21 sat.