Na metar od mora

Koktelsi na Tomaševcu otvaraju sezonu ljetnih fešti

Davor Žic

Kako najavljuju iz caffe bara Del Mar, osim koncerta sve posjetitelje očekuje i pivo po akcijskoj cijeni te atraktivne hostese.



Opatija – Tradicionalna fešta u organizaciji mjesnog odbora Belveder i caffe bara Del Mar održat će se sutra, u petak 20. lipnja na plaži Tomaševac. Sezonu druženja “na metar od mora” otvoriti će Koktelsi, a početak je zakazan za 20 sati.


– Ovom feštom otvaramo sezone opatijskih ljetnih fešti, a idealno će se uklopiti za mali odmor od nogometa, između dvije utakmice naše reprezentacije. Odličan provod zagarantira je nastupom Koktelsa, a ovim putem pozivam sve naše sumještane da nam se pridruže na Tomaševcu, istaknuo je Neven Varljen, uime organizatora.


Kako najavljuju iz caffe bara Del Mar, osim koncerta sve posjetitelje očekuje i pivo po akcijskoj cijeni te atraktivne hostese.




– Jedva čekamo koncert na Tomaševcu. Poseban je osjećaj svirati u svom gradu, a val odlične energije koji nas je pratio na oba koncerta tijekom vikenda, biti će samo dodatno pojačan nastupom na domaćem terenu. Proteklog vikenda održali smo dva izvrsna koncerta, na Fiumanci te u Sloveniji, a imali smo tu čast da sviramo pred gotovo pet tisuća ljudi. Zato ovaj petak ne propustite još jedan domaći cirkus – Na Najjače, rekao je forntmen Koktelsa, Nikola Peršić.