Lijeva koalicija

Kirigin: ‘Opatija zaslužuje i može bolje, u nedjelju zaokružite broj 3’

Srđan Brajčić

Pobijedimo odmah, u prvom krugu – poručio je Fernando Kirigin koji je pozvao birače da na glasačkom listiću u nedjelju zaokruže broj 3 za gradonačelnika Opatije i broj 6 za listu za Gradsko vijeće Opatije



OPATIJA Završni skup lijeve koalicije Zajedno za bolju Opatiju koju čine stranke SDP-HNS-IDS-HSU-PGS-NS-reformisti-HSS, održan je sinoć na Mrkatu s kojeg je kandidat za gradonačelnika Opatije Fernando Kirigin pozvao svoje simpatizere da lokalne izbore riješe već ove nedjelje.


– Pobijedimo odmah, u prvom krugu – poručio je Fernando Kirigin koji je pozvao birače da na glasačkom listiću u nedjelju zaokruže broj 3 za gradonačelnika Opatije i broj 6 za listu za Gradsko vijeće Opatije.



U današnjem izvještaju sa završnog skupa koalicije stranaka Za bolju Opatiju koji je objavljen u tiskanom izdanju Novog lista, dogodio se nenamjerni propust. Ispravno glasi da je Fernando Kirigin pozvao birače da na glasačkim listićima zaokruže broj 3 za gradonačelnika Opatije i broj 6 za listu za Gradsko vijeće Grada Opatije. Ovim putem ispričavamo se zbog greške svima iz lijeve koalicije koju čine stranke SDP, HNS, IDS, HSU, PGS, NS-reformisti i HSS, a napose njihovom kandidatu za gradonačelnika Opatije Fernandu Kiriginu. (S. B.)





Kandidat lijeve koalicije zahvalio se građanima na dosadašnjoj podršci.


– U četiri godine koliko samo bio zamjenik opatijskog gradonačelnika, moja su vrata bila otvorena svim građanima iz svih dijelova grada. U proteklom periodu još smo se češće družili, a iz tog druženja posve je jasno da želite promjene u Opatiji.


Zajedno smo uvjereni u to da Opatija može i zaslužuje bolje. SDP i naši koalicijski partneri prepoznaju probleme koji tište naše sugrađane.


Ono što nas čini drukčijima jest to da mi probleme znamo riješiti. Ako nas izaberete, uvjeren sam da će u našem gradu za četiri godine biti više radnih mjesta, da mladi neće masovno odlaziti, da ćemo imati jače gospodarstvo, da će turizam biti konkurentniji i cjelogodišnji i da će biti više brige za starije – poručio je sa završnog skupa Fernando Kirigin.


Skup vodio kandidat Šajeta


Na skupu su se također predstaviti kandidati s liste broj 6 za Gradsko vijeće Grada Opatije te kandidati za zamjenika gradonačelnika Opatije Romina Alkier i Jadran Rubeša. Skup je vodio kandidat s liste, Dražen Turina Šajeta.