Još jedna oboljela osoba u Opatiji, nalazi se u samoizolaciji



Na području Grada Opatije od Covida-19 oboljela je još jedna osoba pa zaraženih sad ima ukupno šest, objavio je na svom Facebook profilu opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić.


 


‘Riječ je o članu obitelji dviju zaraženih osoba iz inozemstva. Svi su cijelo vrijeme u samoizolaciji i pod nadzorom epidemiologa, sanitarne inspekcije i MUP-a te nema nikakve opasnosti za naše stanovnike’, naglasio je gradonačelnik Dujmić.




 


Gradonačelnik je napomenuo da je situacija u Opatiji i dalje dobra jer su sve oboljele osobe u bolnici ili pod stalnim nadzorom.


 


‘Još jedanput apeliram na sve vas da se pridržavate važećih mjera sprječavanja širenja zaraze koronavirusom. Ako ikako možete, najbolje je da ostanete doma!’, poručio je građanima Ivo Dujmić.


Ranije je Ivo Dujmić potvrdio da su sve osobe na području Grada Opatije kod kojih je potvrđena zaraza koronavirusom bile u samoizolaciji.


 


Podsjetimo, dvije osobe iz Zagreba zaražene su na skijanju u inozemstvu, a nakon povratka su boravile u vlastitom objektu u Opatiji, kako je ranije pojasnio Ivo Dujmić.


 


Nadalje, jedna osoba iz Opatije zaražena je na skijanju u inozemstvu, a nakon povratka je epidemiološki obrađena i smještena u izolaciju u drugoj županiji, priopćio je gradonačelnik.


 


Zaražene osobe koje su iz inozemstva borave u svom objektu u Opatiji, nadodao je Dujmić.


 


Gradonačelnik je također potvrdio da je troje oboljelih hospitalizirano.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.