Poziv građanima

Javna rasprava o prijedlogu UPU-a turističke zone uz Katiniće; u srijedu izlaganje u Opatiji

P. N.

Riječ je o području ponad Ičića

Riječ je o području ponad Ičića

Javno izlaganje za građane, Vijeće mjesnog odbora i druge održat će se u srijedu 21. studenog u 17,00 sati u dvorani vile Antonio u Opatiji. Javni uvid u Plan moguć svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati u predvorju zgrade Grada Opatija



Upravni odjel za prostorno uređenje Grada Opatije objavljuje javnu raspravu o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističke zone uz naselje Katinići (T16) – UPU 25, koja će se provesti u razdoblju od 12. studenog do 12. prosinca 2018. godine, piše na stranici Grada Opatije.


 


Javni uvid u Plan moći će se izvršiti svakog radnog dana u vrijeme trajanja javne rasprave od 8,00 do 16,00 sati u predvorju zgrade Grada Opatija, Ulica M. Tita 3 – prizemno te na mrežnim stranicama Grada Opatije – www.opatija.hr .


 




Javno izlaganje održat će se:


  1. za tijela i osobe određene posebnim propisima (tijela državne uprave, pravne osobe s javnim ovlaštenjima i dr.): 21.11.2018. u 14,00 sati, u Vijećnici Grada Opatije, Ul. M.Tita 3 – prizemno, Opatija


 


  1. za građane, Vijeće mjesnog odbora i dr.: 21.11.2018. u 17,00 sati u dvorani vile Antonio, Ul.V.Nazora 2, Opatija.


 


 


Prijedlozi i primjedbe mogu se upisati u Knjigu primjedbi, unijeti u zapisnik o Javnom izlaganju ili u pisanom obliku uputiti nositelju izrade Gradu Opatiji, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, Opatija, M. Tita 3.


Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisani i potpisani s adresom podnositelja, u protivnom se neće razmatrati. Rok za dostavljanje  prijedloga i primjedbi je 12. prosinca 2018. godine, piše na stranici Grada Opatije.